RESPONSABLES DE SELECCIÓ I XARXES SOCIALS




Cada vegada és més habitual qu'els professionals de RRHH  mirin els perfils dels seus candidats/es a les xarxes socials. Un 80% admeten haver utilitzat les xarxes socials como mitjà addicional de selecció en 2011, la xarxa social preferida és Linkedin, a la que segueix Facebook i Twitter, segons l’enquesta realitzada per Jobvit  (Social Recruiting Survey 2011).
Una de les avantatges de l’ús de les xarxes socials  és la possibilitat de conèixer candidats passius. A més, la presencia de les empreses en les xarxes socials, permet generar una comunicació més  propera i fluida amb els candidats al lloc de treball ofertes.

Per una altra banda altra enquesta realitzada per la ETT Manpower recull que el 75% dels espanyols desconfia de les xarxes socials, a l’hora de trobar feina. No creuen que el contingut del seu perfil pugui modificar el resultat d’un procés de selecció. Una altra dada que recull l’enquesta és que el 40% dels desocupats espanyols segueixen utilitzant currículum en paper en la seva recerca de feina. 

1 comentaris:

Molt interessat l'article!

Publica un comentari a l'entrada